Satsang met Ilonka

Kom samen in een Satsang met Ilonka.

In dit samenzijn deelt Ilonka haar inzichten en kennis op het gebied van je werkelijke zijn, het leven , de ziel en de dood. Ook kan de satsang gaan over bewust opvoeden naar je werkelijke zijn.

Satsang is een samenZijn van mensen die zich graag willen herinneren wie en wat ze werkelijk Zijn. Het is eigenlijk de meest essentiële vraag die er bestaat: “Wie ben ik?” en toch zijn er maar weinig mensen die zichzelf die vraag echt stellen: “Wie ben ik? Wat ben ik nou ècht?

In de Satsang help ik jezelf weer te ontdekken. Gewoon door zelf-ontdekken, door naar binnen te gaan kijken en te ervaren wie en wat je werkelijk bent en hoe je je leven vanuit je Ware zelf in kunt richten.

Wat is Satsang

Satsang betekent “in waarheid samenzijn”. Al vele jaren komen mensen over de hele wereld samen om hun gevoelens te uiten en hun diepste verlangen te voeden: vrede in jezelf vinden en een oprecht en vreugdevol leven leiden en religies, filosofieën en concepten achter zich laten. Satsang is een directe route zonder specifieke technieken en methoden. Het enige dat telt is je verlangen en bereid zijn te ZIEN wie je echt bent. De essentie van Satsang is de openbaring van dat wat altijd aanwezig is in constante stilte. Het is de erkenning hiervan als je eigen ware aard: bewustzijn, zijn en vrede. Het is het besef: ik ben dit! Om de waarheid te vinden hoef je je niet in te spannen of iets te geloven. Het is precies het moeiteloze einde van zoeken en onnodig lijden. Het is vrijheid hier en nu. ontdek je innerlijke waarheid.

Translate »