Studies

10 bewustzijn studies die je helpen te ontwaken.

Hieronder vind je 10 studies. Dit zijn allemaal studies die je helpen je bewustzijn te verruimen, om anders naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. Om een nieuwe samenleving op te bouwen en jezelf  meer lief te hebben. Het leven is wonderbaarlijk mooi en zo prachtig! Ik help je graag dit beter te gaan begrijpen.

Liefdevolle groet Ilonka

Je ziel leren kennen

Het is eigenlijk de meest essentiële vraag die er bestaat: “Wie ben ik?” en toch zijn er maar weinig mensen die zichzelf die vraag echt stellen: “Wie ben ik? Wat ben ik nou ècht?

In deze studiegroep help ik jou jezelf weer te ontdekken. Gewoon door naar binnen te gaan kijken en te ervaren wie en wat je werkelijk bent en hoe je je leven vanuit je Ware zelf in kunt richten.
Want je ware zelf is wonderlijker dan je ooit had kunnen denken.

studie je ziel leren kennen

De Dood nader bekeken vanuit de ziel

Wat is de Dood nou eigenlijk?

Wat als je de dood voortaan  kunt zien vanuit een geheel ander oogpunt? Vanuit een transformatie naar een nieuw leven?

De dood nader bekeken

Contact met de Bron

Deze Studie is in de maak.

Kun je leren channelen? Kun je boodschappen van je hogere zelf, gidsen en God zelf ontvangen? En zoja, hoe leer je dit? In deze studie leer je hoe je de boodschappen kunt leren herkennen en zo een bijzonder contact met de Bron kan opbouwen.

contact met de Bron

Bewust in Opvoeden

Deze studie is in de maak.
In deze studie gaan we kijken naar hoe je bewust je kind kunt opvoeden. Hoe kun je je kind zichzelf laten zijn, en kracht geven om in deze wereld als liefdevol, respectvol persoon te staan.

Bewust Ouderschap

Hoogontwikkelde Samenleving

Deze studie is in de maak.

Hoe zou de wereld eruitzien als alle mensen bewust zouden zijn van wie ze zijn? En als ze vanuit liefde, respect en mededogen zouden leven. Hoe ziet een samenleving eruit als je vanuit de waarheid leeft?  Dit gaan we bekijken in deze studie.

hoogontwikkelde samenleving

Masterclass:
De weg naar Meesterschap

Deze studie is in de maak. De masterclass kan enkel gevolgd worden als je of: studie je ziel leren kennen, de dood nader bekeken en contant met de bron gevolgd hebt, of als je de boeken van Neale Doanld Walsch gelezen hebt en dan vooral boek 1 en  boek 9 thuis bij god.

masterclass de weg naar meesterschap

Een waarheid over Religie

Deze studie is in de maak en wordt half mei verwacht.

Een studie die je ideën over Religie compleet op zijn kop zet.

een waarheid over Religie

Gezondheid en herstellen vanuit je ziel

Deze studie is in de maak. In deze studie kijken we naar het totaal beeld van het lichaam-geest en verstand. Waar onstaat ziekte door en hoe kun je dit herstellen. Moet je dit wel herstellen? Dit gaan we diep onderzoeken.

gezondheid en herstellen vanuit je ziel

Het leven doorzien

Deze studie is in de maak en wordt half mei verwacht.

Het leven is bijzonder boeiend en dat merk je in deze studie. We kijken naar wat de bedoeling is vanuit de Bron en hoe je hiermee kunt kijken naar politiek, educatie en de samenleving.

het leven doorzien

Relaties vanuit je ziel bezien

Deze studie is in de maak.

Hoe kun je onvoorwaardelijk liefde in je relatie ontwikkelen. Hoe kun je meer jezelf zijn en elkaar daarin volledig accepteren zodat je een prachtige diepgaande relatie krijgt? Dit en nog meer gaan we in deze studie onderzoeken.

Relaties vanuit de ziel bezien

Blogs

Het Kosmische wiel en trillingen

Het Kosmische wiel en trillingen

22-9 kreeg ik door hoe de kosmische wielen draaien en draaien, altijd maar door en hoe we zo een nieuwe realiteit ingleden. Heel subtiel maar wel aanwezig. Ik zag hoe mensen weerstand hiertegen hadden. Hoe de velden een frictie hadden hierin. De weerstand van de...

Verbonden met elkaar

Verbonden met elkaar

Mijn Gidsen gaven mij weer een mooie boodschap. Ze lieten mij de mensheid zien, als een rij mensen die begint met dubbelgangers van bv jezelf, maar iedere dubbelganger is net wat anders. Tot je uiteindelijk bij een persoon in de rij komt die je niet meer als je zelf...

Translate »