Channeling 7-5-22

Vanmorgen in mijn halfslaap lieten mijn gidsen mij zien en voelen wat de eenheid is. Vol van diepte  en rijkdom. Een rijkdom van gevoelens en ervaringen.  Ze namen het begrip 25% en daar voelde ik alle inzichten  begrippen, ervaringen en kennis over die er in de wereld was.  Het liet mij zien dat iedereen op haar eigen unieke manier iets bijdraagt aan alles. En dat jouw unieke bijdrage dat geheel geeft wat het zo diep maakt.   Je kunt bij voorbeeld dit bericht stom vinden, mag, zweverig, onbegrijpelijk, mooi, inzichtelijk, fijn  begrijpelijk etc vinden. Juist al die verschillende gevoelens ergens over maken het een rijk geheel.   Jij mag jij zijn . Op jouw manier. Want ik ben je dankbaar mooi mens  dat je anders bent dan ik want door jou is het een prachtig palet geworden.

De eenheid is vol en rijk. Dankzij alle ervaringen. ieder aspect voegt iets toe aan de diepte ervan.  Daarom is alles prachtig, want het geeft die diepte. En die diepte heb ik gevoeld. Die was zo rijk, zo mooi. Zo een.

Als je dan kijkt naar de liefde:

God die in zijn boeken nooit tegen Neil zegt; Oh, ik vind je geweldig, je bent mooie, prachtig, lef etc. geen uitgesproken liefde. Terwijl God de liefde zelf is.

Wij merken dat we steeds meer in een individueel proces van bewustwording komen en dat zet je als mens wat losser naast elkaar. Je komt echter meer in een overgave ervan wat is en dat is een rust. Je bent niet meer afhankelijk van de ander om liefde te krijgen , of waardering.

De ander hoeft jou geen aandacht meer te geven, geen zorg, geen liefde, geen waardering. Want dit is niet nodig. Je voelt je zo een in alles dat je dat niet nodig hebt.

De overgave is dat je begrijpt en doorvoeld dat wat je in de ander zoekt, dat dit nooit zal komen, omdat iedereen uniek is en niet zoals jij. Je partner, of familie zal jou nooit volledig kunnen begrijpen en dus niet kunnen geven wat JIJ nodig hebt. Ze  kunnen enkel geven zoals ZIJ  voelen dat ZIJ nodig hebben.

Kijk maar naar jezelf, Je hebt vast wel eens gehoord van iemand dat ze willen dat je anders bent. Dat je wat meer dit of dat doet.
Maar als je diep in jezelf kijkt weet je dat jij zo niet bent. Dat je het wel kunt proberen , maar dat het geen deel van jou is. Jij bent anders. Jij bent uniek.
De meesten van ons proberen het,  en nemen een houding aan, zetten een masker op en laten zien dat ze het kunnen. Dat ze het aan kunnen pakken zoals jij doet. Maar we komen er allemaal achter  dat dit niet fijn voelt en na jaren  kom je in een burn-out terecht. Zo werkt het niet meer.

Dus als jij er al moeite mee hebt, hoe kun je dan van een ander verwachten dat hij is zoals jij?
We zijn nooit hetzelfde. Ik ben niet zoals jij.  Ik kan dus ook niet hetzelfde zijn  zoals jij.

Overgave is dit begrijpen, dat niets op een andere manier had kunnen zijn omdat het allemaal en andere uiting is van de energiewereld. En dat elke uiting uniek is en een rijk palet vormt van ervaringen en gevoelend.

In de boeken Van Neil Donald Walsh zegt god:

Je kunt mij niet kwetsen . Integendeel. Al jullie ervaringen en gevoelens winden mij op. Het is prachtig!

Dit heb ik gevoeld. Het leven is volmaakt. Het is prachtig. Die diepgang, die eenheid in verscheidenheid.
Zonder die verscheidenheid zou de diepgang er niet zijn.

Dus wees dankbaar voor die rare mensen, de niet liefde, het onbegrip en  niet accepteren,. Het anders denken van elkaar.

Want dat geeft de kleur aan het leven, De zin aan het leven en zorgt ervoor dat wij kunnen voelen en ervaren. Ik dank jou. vanuit het diepst van mijn hart,  voor jouw zijn.

 

Translate »