Mijn Gidsen lieten mij een ruimte zien en mensen zaten naast mij in de andere dimensie. Ineens kwam er een soort wind van hele hoge trilling die mijn hele lichaam overnam, Ik vibreerde in een extreem hoge trilling die extatisch was en mij bijna de adem benam. Ik keek naar de mensen naast me en was verbaasd dat zij dit niet voelden en wilde hen dit vragen. Maar toen was het ineens voorbij. Wow, wat was dit een gaaf gevoel. Het leek of ik opsteeg, Zo’n waanzinnig extatisch gevoel,.

Dit is zoals god zich voelt wanneer de trilling door bewuste mensen steeds hoger wordt. Kun je je voorstellen dat de extase die ik voelde maar een kleine beetje was van wat God kan ervaren? Kun je je dan voorstellen dat als dit gevoel 10, 100, 1000 of een miljoen keer sterker is dat dit zo’n extase is dat alles van extase uit elkaar klapt? Een oerknal? Ik wel,  want het was waanzinnig en zo verslavend! Nu ik dit gevoeld heb wil ik dit steeds weer voelen.

Omdat dit zo’n geweldig gevoel was zat de trilling nog een tijd in  mijn lichaam, zelf toen de channeling voorbij was. Ik dagdroomde erover en nu zag ik dat de “wind” die ik had gevoeld bestond uit witte vlamachtige wolken.  Hier zit die extreem hoge trilling in. Nu probeerde ik dit gevoel hiermee zelf op te roepen en ineens voelde ik het in mijn hand en kwam er door mij heen dat ik mensen nu enkel hoefde aan te raken om de trilling door te geven. Toen kwam er nog een boodschap door: Ik wist ineens dat ik moet gaan mediteren als ik de witte wind wil voelen en de trilling in mijzelf wil oproepen.

 

Translate »