Channeling 5 juni 2020

De pure onvoorwaardelijke liefde

Ik zag hoe iemand van ijs hield. Dit is liefde voor voedsel en deze vorm van liefde is zelfliefde omdat het ijs eten een gevoel en smaaksensatie geeft in je lichaam. Je eet dus ijs omdat je er fijne gevoelens van krijgt. Dus eet je ijs uit zelfliefde.

Ik zag iemand die van mooie kleding houd. Dit is liefde voor stoffen. En dit is ook zelfliefde omdat je als je in de spiegel kijkt met de nieuwe kleding je je goed voelt over jezelf. Je geniet van het gevoel van de stof op je huid en hoe het je eruit laat zien.
Dus kan kleding zelfliefde zijn

Ik zag iemand die op vakantie ging, en aan een mooi strand lag bij een leuk strandhuis.  Dis is ook een vorm van liefde. Liefde voor materiële dingen. Want de vakantie geeft je rust, je geniet, Je  kunt diep in jezelf duiken.
Dus is de vakantie een vorm van zelfliefde.

Dit zijn allemaal vormen van liefde. Maar er is een diepere liefde. De onvoorwaardelijke pure liefde

Ik zag mezelf in die liefdesenergie. En kreeg door dat ik die aan mannen mocht geven. Ik vroeg me af waarom ik dit niet ook bij vrouwen mocht geven. Het antwoord was dat vrouwen al liefde in zich hebben. Het zijn juist de mannen die in aanraking moeten komen met een pure onvoorwaardelijke liefde om zo hun hart te verzachten. De vrouwelijke energie gaat namelijk nu krachtiger worden.

Ik zag mezelf naar een man toegaan en zeggen: Ik wil heel graag  met jou de pure liefde beoefenen. Sta je open voor een diepe liefde die niet relatieafhankelijk is? Want ik kies er niet voor om een nieuwe relatie aan te gaan . De enige relatie die ik heb is voor mijzelf.
Ik zoek geen andere relatie. Ik wil enkel de liefde belichamen, dus helemaal zijn en uiten.
Ik zag dit doordat ik zijn hand vastpakte en in zijn open palm begon te strelen. Met veel liefde keek ik hem aan.

Ik zag mezelf iemand anders willen omhelzen vanuit die diepe liefde. De energie voelde zo sterk dat ik er niet van kon slapen. Maar terwijl ik naar de persoon toeliep voelde ik ineens spinnerag op mijn gezicht en zei Getver!
Meteen was ik uit de liefdesenergie. Ik wist dat het spinnenweb staat voor  de voorwaarden waaronder we liefhebben. Voor de misschien ruikende adem, zweetvoeten, zweetgeur, raar uiterlijk enz. Dit is allemaal spinnerag. De kunt is om ook dat lief te hebben, Spinnerag is ook door de Bron gevormd,.  Zolang ik nog oordelen had (dus spinnerag tegenkwam) moet ik aan mijn eigen zelfliefde werken. Want liefde kan pas ten volste gegeven worden als je dit ook ten volste in jezelf hebt ervaren.

Zelfliefde kun je ontwikkelen door te begrijpen wie je bent. Want wanneer je begrijpt dat jij de bron bent die zich uit als mens, dan kun je enkel pure  liefde voor jezelf gaan voelen. Dan pas ben je in stata pure, onvoorwaardelijke liefde te geven.

 

Translate »