Channeling december 2021. Mijn Gidsen lieten mij wekenlang een  veld voelen. Het was drukkend, chaotisch en verwarrend.
Al weken sliep ik hierdoor onrustig. Het was ook onrustig in de wereld. Dit veld liet zien wat er nu speelde. De frustratie van de mensen, de onrust onder de mensen, de problemen in families en in relaties omdat er 2 kampen ontstonden. Er zat verdriet in, zorgen, spanning.

Inmiddels was het half januari 2022 Het leek dus weer een nacht te worden met onrust. Maar ineens, zomaar ineens werd het stil. Het onrustige veld verdween en maakte plaats voor een diepe rust. Mijn Gidsen lieten mij weten dat we over het punt heen waren en nu in het veld van rust gekomen waren.

Ze lieten mij de Lemniscaat zien. Het infinity teken. Op het middelste uiteinde, precies op de het midden van de lange boog stonden we nu . Het bewustzijn van de mensen had een niveau bereikt dat ons net over dat midden heen geduwd had. Deze verhoogde trilling zal enkel hoger en hoger worden.

Ik zal de stilte die ik ineens voelde nooit vergeten,. Het was alsof iemand de geluidsknop van hard  naar helemaal 0 had omgedraaid. Het was het einde van de uitademing van de bron.

Hiermee zijn we nu op weg naar de inademing van de Bron, terug naar het midden. En van dit midden uit zal alle energie weer bij elkaar komen en uitspatten naar de andere kant om zo weer opnieuw te beginnen in de eeuwigdurende beweging.

We gaan een  mooie tijd tegemoet, Een tijd die niet warm, fijn en liefdevol zal zijn, want we leven nog steeds op een duale wereld. Maar het zal wel een tijd zijn waarin steeds meer mensen bewust worden.  Het licht heeft overwonnen.

Translate »