Channeling 23 oktober 2020 Het WIJ voelen

Mijn Gidsen lieten mij zien dat ik een man afwees en direct erna een relatie met hem had. Hij was ongelooflijk lief en zorgzaam. Hij had sluik zwart haar en een Filipijns uiterlijk en was mollig.
Ik werd wakker en vroeg me af hoe het zat, want ik, Ilonka, zou nooit op zo’n man vallen want dit was mijn type niet. Maar mijn Gidsen fluisterden me in dat niet Ik, Ilonka dit was, Maar dat ik dit mocht ervaren zoals een ander dit ervaart. Ik voelde het gevoel van de andere vrouw hierin. Ik was die andere vrouw,  maar ik wist dat ik ook Ilonka was. tegelijk.

Dit is het WII gevoel van de Bron. Het gevoel van alles. Want ik ben die ander. Ik ben jou. En jij bent mij. Ik voelde het. Het verschil is dat  de andere IK in dat WIJ gevoel andere voorkeuren heeft. Het is niet de ik Ilonka,  met haar leven zoals Ilonka dat heeft, maar de ik die wel als Ilonka voelt en ik weet dat ik dat ben, maar dan op een andere plek, in een andere situatie en een ander leven.
De IK in dit Wij gevoel heeft dus heel andere ervaringen, inzichten en voorkeuren. dan de IK die die jij nu tot uiting brengt.
In die relatie was ik dus jou. Ik voelde jou, en wist dat we een zijn en toch uniek in het een zijn.

 

Translate »