Inzicht in het leven.

Regelmatig krijg ik in mijn dromen te zien hoe de energiewereld in elkaar steekt. Ik krijg er inzichten mee die mij helpen het leven te begrijpen en hierin te ontwikkelen.

Zo droomde ik vannacht over waarom je in je dromen altijd alles zo diepgaand kunt zien en alles er zo prachtig uitziet en je dit niet hetzelfde kunt zien, ervaren of uitleggen als je wakker bent,.
Wat ik droomde was dit:

In mijn droom bekeek in een blog. Vooral de titel was in beeld. Hieronder waren 10 lagen want in de energiewereld kun je wel 10 dimensionaal zien.
Elke laag bekeek een stukje van de titel op een andere manier en bekeek dit zeer diep waardoor je dingen ziet en gaat begrijpen die je niet ziet als je wakker bent. Ik kon verbanden zien, hoe dingen op elkaar ingrijpen en wat het grote geheel is.

Dit is hoe je droomt, Hoe de droomwereld jou de beelden laat zien, laat ervaren.
Maar hoe kun je nou zo mooi en diepgaand de dingen bekijken vanuit je wakkere wereld?

Wat hierin helpt is gaan begrijpen hoe de wereld werkt. Hoe alles in elkaar grijpt.  In mijn boek  Het Energisme heb ik een heel hoofdstuk geschreven over bomen, Hoe zij via de schimmeldraden in de grond met elkaar communiceren, hoe ze zuurstof maken en dit verspreiden en daarbij tevens een antibiotica vorm vrijgeven die voor mensen  genezend kan zijn.
Als je vanuit deze kennis naar een boom kijkt dan zie je die lagen. Dan zie je niet enkel een boom, met blaadjes, een stam en takken, maar de boom als geheel. Je ziet de boom in haar samenhang met de omgeving, en hoe deze onder de grond met elkaar verbonden is en met elkaar communiceren. Je ziet dan weer op een andere laag hoe de boom jou van zuurstof en gezonde stoffen voorziet. En weer op andere laag zie je welke invloed jij op de boom hebt. Omdat je inzicht en de kennis hebt van hoe wij met ons milieu en de natuur omgaan. Je gaat je afvragen waar iets begint en waar iets eindigt.
Je inzichten geven je de basis om het grotere plaatje te gaan zien. Je merkt dat je voorbij het denken komt en meer vanuit een diep weten en voelen zal ervaren.

Door jezelf op te laden met zoveel inzicht en kennis als mogelijk is over hoe het leven op elkaar inwerkt kun je het leven ook vanuit veel meer dimensies zien. Dan stap je uit de 3d wereld van de aarde en in de 10d wereld van je ziel. En dat terwijl je wakker bent! Dat is ontwaken naar een 10 dimensionaal gewaarzijn.

En oefen je regelmatig met zo naar het leven te kijken, net zo vaak totdat het een gewoonte wordt het leven zo te zien dan verrijkt dit je leven want jouw leven krijgt veel meer diepgang. Je gaat steeds meer verbanden zien. Je gaat het leven zien zoals het werkelijk is.
Hierin ligt ook de weg naar contact met de zielswereld. Want als je het leven vanuit haar geheel ziet dan sta je ook meer open voor alle mogelijkheden en kun je meer inspiratie en inzichten uit de zielwereld ontvangen.

Zoek dus uit hoe dingen werken. Zoek antwoorden op vragen als;  Hoe werken bomen op mensen in? Wat is de invloed van ons bewustzijn op water? Welk effect hebben mijn emoties op de ander en op welk niveau? Heeft water een bewustzijn en hoe werkt dit dan?
Welk effect heeft muziek en frequenties op ons?
Zo zijn er ontelbaar veel vragen die je kunt onderzoeken zodat je veel kennis krijgt. Dan zie je dat de puzzelstukjes van kennis in elkaar passen en ga je het grote geheel zien.

En dan is je leven net zo mooi als je dromen. Wat is dan het werkelijke leven?

Translate »