Wonderbaarlijke jij

Er is een onvoorstelbare kracht. Alles dat bestaat is daaruit afkomstig.

En jij bent er deel van. Dieper en dieper ben jij een deeltje dat weer een deel van een deel is en uiteindelijk in die ruimte tussen alles in komt. Het veld van alle mogelijkheden, de Oerbron.

De Oerbron is een kracht waarin alles, maar dan ook werkelijk alles mogelijk is.  Zo is ziekte mogelijk maar ook herstel.

In de Bhagavad Gita staat: Ik ben de bron van alle materiële en spirituele werelden en Alles ontstaat uit mij.

Als de Bron overal is dan zit het ook in jou, en als het in jou zit dan zit het ook in alles wat er is en wat er niet is.

Als het overal is dan ben je er al mee verbonden. Zonder dat je hierover na hoeft te denken. Je bent de Bron, je bent een Goddelijk wezen.

Als je beseft wie en wat je bent dan gaat er een hele wereld voor je open. Want dat is de wereld van mogelijkheden., van liefde, respect en mededogen, van begrip.

je kent vast wel de Mind over matter  dingen: de enorme mindpower die sommige mensen hebben wat hen bijna supermensen maakt.
Deze mensen kunnen enorm snel en goed rekenen, onthouden, zware dingen tillen, veel talen spreken,  je adem wel 24 minuten in houden en natuurlijk kennen we onze ijsman, Wim Hof wel.

Zo is het ook mogelijk jezelf te helen, geluk, liefde en materiële zaken aan te trekken, dingen te materialiseren,  objecten met je gedachten te verplaatsen,  telepathie, je zelf te verjongen, je hart stil te zetten, met je lichaam  natte lakens drogen door zelf warmte op te wekken, naar andere werelden reizen en door muren heen te gaan zonder  je lichaam te verplaatsten en door van Prana, de levensenergie te gaan leven en te stoppen met eten en drinken.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden, maar het geeft aan wat er allemaal mogelijk is. Wij zijn niet beperkt door ons lichaam, door zwaartekracht of andere geloofsovertuigingen.
Want onze conditionering staat ons in de weg. We denken dat we geen zware dingen kunnen optillen want als je gaat gewichtheffen dan kom je een grens tegen. Je denkt dat dit het is, maar geloof je in de mogelijkheden en dat er geen grens is dan kun je veel meer.

Het gaat er echt om wat je gelooft. Een spoortje twijfel maakt het al minder mogelijk. Hoe kon een vrouw wiens man onder de auto klem was komen te zitten de 700 kilo zware auto optillen zodat hij er onderuit kon kruipen?

Omdat de vrouw op dat moment zich niet liet beheersen door beperkende gedachten. Ze geloofde dat zij het op kon tillen en deed het.  Een moment van 100% vertrouwen en geloof en zie wat er kan gebeuren.

Jij bent onvoorstelbaar krachtig! Je hebt Al DIE MOGELIJKHEDEN.

Wil je meer vanuit deze wonderbaarlijke kracht leven, dan begin je ermee je te verdiepen in wie en wat je eigenlijk bent.
Hoe meer je diep beseft wie en wat je bent hoe meer je zal zien dat we onszelf heel erg tegenhouden door onze gedachten. Om jezelf hierin te gaan verdiepen kom dan naar de satsangs die ik geef om hierover met elkaar te praten. Zo kun je je gedachten en ideeën erover uitbreiden en  zet jezelf op het pad naar je wonderbaarlijke Zelf met alle mogelijkheden.

Translate »