Volgens twee vooraanstaande wetenschappers, is het menselijk brein in feite een ‘biologische computer’ en het ‘bewustzijn van de mens’ een programma van de kwantumcomputer die zich in de hersenen bevindt en die nog blijft bestaan nadat we sterven. ‘Zoals experts het uitleggen; nadat mensen sterven, gaat hun ziel terug naar het universum, en het zal niet sterven ‘.

Het debat over het bestaan van de ziel en of het onsterfelijk is of sterft met de persoon is een eindeloos verhaal dat al eeuwenlang de grote denkers van de universele geschiedenis heeft bezig gehouden. Haar mysterieuze natuur blijft op verschillende gebieden van de wetenschap fascineren, maar nu heeft een groep onderzoekers een nieuwe waarheid over de ziel ontdekt: de “ziel” sterft niet; ze keert terug naar het universum.

Sinds 1996, hebben Dr. Stuart Hameroff, een Amerikaanse fysicus en emeritus in de afdeling Anesthesiologie en psychologie, en Sir Roger Penrose, een wiskundig natuurkundige aan de Universiteit van Oxford, gewerkt aan een Quantum Theory of Consciousness, waarin zij stellen dat de ziel wordt gehandhaafd in microtubuli van de hersencellen.

Hun ‘provocerende’ theorie stelt dat de menselijke ziel wordt opgenomen door de hersencellen in de structuren binnen hen genaamd microtubules.

De twee onderzoekers geloven dat het menselijk brein in feite een ‘biologische computer’ is en het ‘bewustzijn van de mens’ een programma van de kwantumcomputer die zich in de hersenen bevindt en die nog blijft bestaan nadat we sterven. ‘

Bovendien beweren beide wetenschappers dat wat mensen zien als ‘bewustzijn’ in feite het resultaat is van ‘kwantumgravitatie “effecten zich in de zogenaamde microtubuli bevinden. Dit proces wordt door de twee wetenschappers” georchestreerde objectieve reductie “(Orch- OF) genoemd.

De theorie geeft aan dat wanneer men een fase genaamd “klinische dood in gaat, de microtubuli in de hersenen hun kwantumtoestand verliezen, maar de daarin vervatte informatie behouden blijft. Met andere woorden, zoals deskundigen het uitleggen; nadat mensen sterven, keert hun ziel terug naar het heelal, en sterft niet’.

Sprekend met Science Channel’s Through the Wormhole documentary, zei Dr. Hameroff:

“Laten we zeggen dat het hart stopt met kloppen, het bloed stopt met stromen; de microtubules verliezen hun kwantumtoestand. De quantum informatie binnen de microtubuli wordt niet vernietigd, kan niet worden vernietigd, en het wordt gewoon gedistribueert en verdwijnt in het universum in het algemeen. Als de patiënt is gereanimeerd, nieuw leven ingeblazen, kan deze quantum informatie terug gaan in de microtubuli en de patiënt zegt dan: “Ik had een bijna-dood-ervaring.” Als ze niet nieuw leven ingeblazen krijgt, en de patiënt sterft, is het mogelijk dat deze quantum informatie kan bestaan buiten het lichaam, misschien zelfs voor onbepaalde tijd als ziel.”

Volgens deze theorie, zijn de menselijke zielen meer dan alleen ‘interacties’ van neuronen in onze hersenen en zouden al aanwezig kunnen zijn sinds het begin der tijden.

In mijn boek Het Energisme staat een heel hoofdstuk over kwantum Fysicia en bespreek ik de onderzoeken van Penrose en Hamerhoff.

Kwantum Fysica: Energie gaat nooit verloren

In de kwantum Fysica weet men dat energie nooit verloren gaat en niet vernietigd kan worden. Enkel de vorm kan veranderen.
Onze ziel bestaat uit die pure energie en is vormloos en kan dus eeuwig blijven bestaan, maar als het  een lichaam kiest dan kiest het een vorm.  Toch blijft het tegelijk ook vormloos. Dat zijn de unieke eigenschappen van de kwantum deeltjes. Een kwantumdeeltje kan alle vormen tegelijk aannemen, tegelijk ook vormloos zijn of 1 keuze maken.
Zo is het dus ook mogelijk dat het heden, verleden en toekomst tegelijk bestaan, alsmede parallel universa en allemaal invloed op elkaar hebben door de verstrengeling.
En al die energie is samen een. De atomen gaan continu interacties met elkaar aan en al die interacties houd ze voorgoed aan elkaar verbonden. Op kwantum niveau zijn we dus allemaal met elkaar verbonden. Dit is ook waarom wij informatie kunnen opvangen over vorige levens, over ziektes,  over aura’s, gidsen en engelen.

Als ziel besta je dus eeuwig en kun je die raadplegen om meer informatie over jezelf te verkrijgen.
je hebt al meerdere levens gehad waarin je leert om in een steeds hogere vibratie te komen.
Als we geboren worden vergeten we dit want je kunt ervaringen het beste leren zonder de wetenschap die je al hebt. Zo ga je onbevooroordeeld  het leven aan.
Maar toch kan het handig zijn hier hulp in te krijgen.  Aangezien energie nooit verloren gaat is het dus mogelijk dat er restenergie van een vorig leven nu nog bij je is en jou problemen geeft.
Met dank aan https://asclepeion.nl/wetenschappers-bewijzen-dat-de-ziel-niet-sterft/

wetenschappelijke bron; https://www.sciencedaily.com/releases/2014/01/140116085105.htm?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+sciencedaily%2Fhealth_medicine+(ScienceDaily%3A+Health+%26+Medicine+News)
Translate »