Lezingen

Lezingen die je helpen te ontwaken.

Hieronder vind je de lezingen.  lezingen die interactief zijn en waar ik je mee laat denken en onderzoeken zodat je jezelf goed leert kennen en de materie goed gaat begrijpen.

Liefdevolle groet Ilonka

De Waarheid over de Dood

Woensdag 15 juni: Lezing De waarheid over de dood. Een lezing die je meer verteld over wat er gebeurd als je overlijdt en waarom dit heel bijzonder is. Want wat gebeurt er als je overlijdt? Zelf heb ik een bijna dood ervaring mogen ervaren via mijn gidsen en vertel je graag over de prachtige wereld en boodschappen vanuit de zielswereld. Woensdag 15 juni om 20:00 uur Locatie Marijkeplein 12 3181 GM Rozenburg. Kosten €10 p.p, contant betalen bij binnenkomst. graag aanmelden via de knop hieronder.
lezing de dood

Bewuste Relaties

Deze lezing is in de maak.

Hoe kun je onvoorwaardelijk liefde in je relatie ontwikkelen. Hoe kun je meer jezelf zijn en elkaar daarin volledig accepteren zodat je een prachtige diepgaande relatie krijgt? Dit en nog meer gaan we in deze lezing onderzoeken.

Relaties vanuit de ziel bezien

Bewuste Samenleving

Deze lezing is in de maak.

Hoe zou de wereld eruitzien als alle mensen bewust zouden zijn van wie ze zijn? En als ze vanuit liefde, respect en mededogen zouden leven. Hoe ziet een samenleving eruit als je vanuit de waarheid leeft?  Dit gaan we bekijken in deze lezing.

hoogontwikkelde samenleving

Blogs

Verbonden met elkaar

Verbonden met elkaar

De Elohim gaven mij weer een mooie boodschap. Ze lieten mij de mensheid zien, als een rij mensen die begint met dubbelgangers van bv jezelf, maar iedere dubbelganger is net wat anders. Tot je uiteindelijk bij een persoon in de rij komt die je niet meer als je zelf...

De rode en witte lijn

De rode en witte lijn

Channeling februari 2022 Een korte boodschap van de ziel. De Elohim lieten me even voelen wat het was om puur de ziel te zijn.  Ik zag dat ik als  mijn ziel met het leven bezig  was om mijzelf als uiting als mens te begeleiden.  Ik zag dat ik lijnen uitzette waaraan...

Translate »