De zielsmissie. De reden waarom je hier bent.

De mens is zich onbewust van zijn ware bestaan. We bestaan uit een ziel die ons lichaam en ons leven op Aarde uitgekozen heeft om hier te leren hoe je met al die tegenpolen om kunt gaan. Om te leren hoe je hier sterker in kunt worden en gelukkiger. Hoe je meer liefde, respect en mededogen kunt leren.
Dat is het doel van je leven. Iedere ziel heeft zijn eigen doelstellingen en werkt deze uit in zijn jaren als mens op Aarde.
Je herkent dit in jezelf als je kijkt naar waar jij moeite mee hebt in je leven.
Deze lessen werk je niet enkel uit in dit leven. Je hebt al honderden levens gehad waarin je hieraan gewerkt heb. Elk leven heeft je een stukje verder gebracht . Het uiteindelijke doel is pure liefde te worden. En vanuit die pure liefde de ander te zien en te benaderen.


Ons geheugenverlies

We zijn hier niet bewust van. We hebben geen herinnering aan een vorig leven en al helemaal niet aan ons leven als ziel.
We hebben wel van jonge kinderen verhalen gehoord dat ze zich een vorig leven herinneren. Jonge kinderen hebben in de leeftijd tussen 2 en 5 ook wel ingebeelde vriendjes. Deze zijn voor ons niet zichtbaar maar wat hier gebeurd is dat deze kinderen op dat moment in contact staan met de zielswereld en hiermee spelen. Jonge kinderen geloven in fantasie, Ze geloven in Sinterklaas en alles wat je hen verteld. Alles is voor hun echt. Ze kunnen nog geen fantasie van werkelijkheid onderscheiden. Maar hierdoor staan ze wel in contact met hun ware zijn. Ze hebben nog een directe verbinding met de zielswereld.
Dit kunnen de kinderen omdat hun bewustzijn nog niet goed ontwikkeld is. Ons bewustzijn zorgt voor dat massale geheugenverlies waaraan wij allemaal lijden.  Het blokkeert de kennis aan vorige levens en aan wie we werkelijk zijn.
Het bewustzijn is rond het 7e en 8e jaar volledig ontwikkeld en op dat moment zie je ook dat deze kinderen niet meer in Sinterklaas gaan geloven De fantasiewereld is dichtgegaan door de ontwikkeling van het bewustzijn. Kinderen die herinneringen hadden van een vorig leven raken deze herinnering kwijt rond  hun 8e levensjaar.


Wij zijn onsterfelijk

Wat zouden we graag oud worden. Zodat we alle ontwikkelingen kunnen volgen en zien waar we naar toe gaan met de Aarde. Maarja, we hebben gemiddeld maar zo’n 75 jaar en dan gaan we dood.
Het is misschien onvoorstelbaar maar we gaan niet dood. Wij zijn onsterfelijk!
Enkel ons lichaam gaat dood, maar wij zijn dat lichaam niet. Wij gebruiken dit lichaam enkel om te leren.
Als het lichaam doodgaat dan verlaten wij het lichaam en gaan we terug naar huis. Naar de zielswereld waar we thuishoren en waar we een eeuwig leven hebben.
Want onze ziel is pure energie en energie gaat nooit verloren.
Ook de kennis die we in een leven op Aarde opdoen gaat nooit verloren. Want kennis is opgeslagen in ons brein en al onze herinneringen bestaan uit stromen van energie die in het grote nulpuntveld ligt opgeslagen. Zie voor meer informatie het boek Het Energisme.

Je leven tussen levens

Als ons lichaam sterft dan gaan we als ziel weer naar huis. Naar de zielswereld. Hier gaan we in de eerste periode herstellen van eventuele trauma’s die opgedaan zijn in het leven op Aarde. We spreken er met onze gids en met de Oudsten, de Wijze Raad  en beschouwen ons leven op Aarde en wat we hier hadden kunnen verbeteren. Dit is om ervan te leren.
Hierna kunnen we verder leren in de zielswereld en hier les krijgen in datgene waar we behoefte aan hebben. We kunnen ontspannen. En als we er weer klaar voor zijn dan kiezen we een volgend leven uit.
We kiezen altijd een leven uit waarin we de lessen die wij nodig hebben het beste kunnen leren.

De zielsmissie

Eenmaal in een leven op Aarde gaan we het leven aan. We krijgen te maken met tegenslagen en met de polariteit op Aarde. Al die tegenstellingen. Dit is juist wat onze ziel zo boeiend vind en waar je het meeste van kunt leren.
Want doel van onze ziel is zichzelf steeds weer te verbeteren. Om steeds meer alles en iedereen vanuit een diepe onvoorwaardelijk en pure liefde te benaderen. Zonder oordeel. Met veel begrip, mededogen en compassie. Met respect en inzicht.
De zielsmissie is voor iedereen anders. Zo kan het zijn dat je eraan werkt  om meer respect voor de ander te ontwikkelen. Of om meer liefde voor jezelf te ontwikkelen.  Misschien moet je leren minder snel boos te worden of minder te gaan oordelen. Jouw levensmissie is waar je hiervoor op Aarde bent.

In je leven kan het lastig zijn die rode draad van je leven te zien. Daarom is een soulkey sessie hier heel behulpzaam. Hiermee kunnen we de zielsmissie weer terugvinden en er daar heel gericht aan werken.
Door hiervan bewust te zijn gaat je leven steeds meer in een flow en komen er steeds meer mooie dingen op je pad. Want werken aan die mooie waarden is werken met hogere energie. En hogere energie trekt weer hogere energie aan.  Een Soulkey sessie is leven transformerend. Je veranderd erdoor. Je herinnert je weer wie je werkelijk bent en waarvoor je hier bent. Je bent in aanraking geweest met de diepe pure liefde in de zielswereld en dat veranderd je.

Translate »