20 mei 2020

boodschap

Weet je dat je niet enkel hier op aarde bent maar ook in heel veel andere dimensies leeft? Jouw bewustzijn  is door het hele universum te vinden in verschillende vormen. In andere wezens die veel en soms helemaal niet op ons als mensen lijken.  Ik mocht mijzelf ontmoeten op een andere planeet.

Ik werd meegenomen in een andere dimensie: een waarin ik ook leef, waar mijn bewustzijn  gekoppeld is aan een wezen van transparant vloeibaar kristal   met delen van kleur, 1 kleur en bij mij was dat wit. Er zaten witte vlekken op mijn verder transparante lichaam. Ik had een diepgroene lange jurk aan. Het stond me prachtig. Ik had blond lang haar in een hoge knot.

De sfeer was er heel anders en voelde voor mij heel vreemd en onherkenbaar maar niet onprettig. Er hing gewoon een heel andere energie die wij niet kennen op Aarde.
Ik zag mezelf van buiten af en was dus toeschouwer van mijzelf. Met het bewustzijn wat ik hier op Aarde heb. Want in mijn halfslaap hoorde ik mijn zoon naar het toilet gaan en ik realiseerde me met verbazing: He? Heb ik dan 2 kinderen? Want de ik in die andere dimensie had maar 1 kind, een dochter. En blijkbaar had ik ook een zoon? Hiermee werden beide dimensies zich bewust van elkaar.

Ik wilde dit onderzoeken en wilde weten waar ik dan woonde. Ik zag een rond huis van wit parelmoerachtig materiaal. Het was prachtig en organische gevormd. Er stond meubels in die allemaal van kristal waren met prachtige kleuren erin. Zo was er een amberkleurig voorwerp, ik weet niet wat het was, maar het was half transparant met amber erin.  Weer een ander voorwerp was robijnrood met transparant. De kleuren zijn heel sterk en hebben een prachtige parelmoerachtige uiterlijk.

Het was werkelijk ene prachtige wereld! Ontzettend mooi!
Ik onderzocht de naam van de planeet waar ik woonde en ik kreeg een naam door. Iogene. Ik weet echter niet of dit nou mijn naam of de naam van de planeet was.

Ik zag hoe je daar de dingen ervaart: Zo zag ik een leeuw die goudachtig geel met parelmoer kleur was. Hij sprong en terwijl hij sprong zag ik hem tegelijkertijd als welpje ook springen. Zijn hele leven en alle fasen van groeien zag ik tegelijk! Zo ervaar je daar de dingen.

Ook zag ik hoe emoties zich uiten daar. Als je negatieve emoties hebt zoals verdriet, zorgen, pijn etc dan trekt de transparantie en kleur weg en wordt het grijs . Ook de vloeibaarheid lijkt er dan uit te trekken want ik zag mijn partner zijn gezicht in een grijze betonachtige omgeving. Zelf was hij ook grijstinten.
Hoe dieper de emotie hoe meer je omgeving mee verandert.

Het was een heel bijzondere ervaring mijzelf in een andere dimensie te ontmoeten. Het was niet de Ilonka zoals ik hier ben, maar wel mijn bewustzijn in een andere vorm en omgeving.

Translate »