Lieve zielen,

In 2018 schreef ik mijn eerste boek: Het Energisme en vertelde hierin over het energieveld dat in en om ons heen is en waaruit alles bestaat. Hoe dit ons beïnvloedt
Inmiddels is mijn bewustzijn gegroeid en heb ik meer inzichten mogen krijgen, vooral vanwege het feit dat ik nu regelmatig bijzondere dromen heb waarin ik in een halfslaap boodschappen door krijg van mijn Gidsen.
Zo mocht ik ook een bijna dood ervaring meemaken.

Al deze inzichten wil ik nu in mijn 2e boek gaan verwerken. Want dit boek heb ik ook doorgekregen. Het moet gaan over een kompas, een levenskompas dat een eigen bewustzijn heeft en waarmee je kunt ontwaken uit de collectieve slaap waar wij wij als mensen zitten.

Het boek zal een spirituele roman worden. Een verhaal dat je meeneemt in de levens van Helena en haar tante Rita  die op geleide van het kompas steeds meer dingen tegenkomen.Via het dagboek kijken we mee in het leven van tante Rita. Hoede Schotse  Rita  in het bezit kwam van het kompas en waar dit haar bracht.
Zo ontmoet Rita de meester van het onlicht en zet zij een geheim genootschap op van 12 priesteressen.
Rita komt veel te weten over het onlicht en hoe dit werkzaam is om de duale wereld waarin wij leven te vormen. Zo komt zij in het bezit van een brief van de meester van het onlicht die door haar liefde verzwakt in zijn kwaad en dit openlijk aan haar toegeeft. De andere leden van het onlcht zien in deze brief de zwakte en dat is juist niet goed voor hun werk. Als wij hun als zwak gaan zien dan heeft  dit ernstige gevolgen voor de duale werking op aarde. Dus proberen ze deze brief in handen te krijgen.
Rita krijgt via haar intuïtieve dromen door dat ze een genootschap van 12 priesteressen moet oprichten die verspreid over de wereld zullen zitten op de 12 aardse chakra punten. de eerste priesteres ontmoet ze in Hawaï en deze priesteres weet alles over de Religie  en geloof   Zij verteld alles over de combinaties van het kompas die hiermee te maken hebben. Zij geeft hier de inzichten over. Zij geeft papieren aan Rita die oorspronkelijk uit de bijbel komen. Het zijn teksten die vertellen over reïncarnatie, over een eeuwig leven en over een liefdevolle god.  Het doel is dit naar buiten te brengen en mensen hier bewust van te maken. Zo heeft elke priesteres een eigen taak. Maar de kerk wil niet dat dit bekend wordt en zit ook achter Rita aan. Dan overlijdt haar man omdat zijn auto niet remt .Door de bedreiging vlucht Rita van Schotland naar Nederland en leidt daar een onopvallend bestaan. het kompas verbergt zij in een geheime kamers, alsmede ook de brief van de meester van het onlicht en de bijbelse teksten.  Helena erft dit en vind zo het kompas en het dagboek van Rita die haar meeneemt in haar leven. Uiteindelijk reist Helena naar de 12 priesteressen in de wereld en bemoedigd hen hun activiteit weer op te starten en alle kennis naar buiten te brengen. Tegen zoveel liefde in het leven is zelfs het onlcht niet bestand en geeft zich uiteindelijk op. Het boek neemt je mee naar de nieuwe wereld van 3d naar 5d.

Een boeiend verhaal over bewustzijn naar 5d.

 

 

 

 

 

Translate »