Channeling Oorzaak en Gevolg

Vannacht  op 30-11-2019 kreeg ik een boodschap door van dimensies, tijdlijnen  en oorzaak en gevolg.
Elke beslissing die je neemt en daarop een actie onderneemt zorgt ervoor dat dit afsplitst en een nieuwe tijdlijn maakt.

Ik zag een tekst voor me die gelinkt stond aan een blog. Wanneer je dat blog postte op internet had je dus een actie gedaan. Maar wanneer je dat blog weer wilde verwijderen omdat je de actie niet prettig vond en dacht dat je dus weer op hetzelfde punt stond als daarvoor dan heb je het mis. De actie van het plaatsten van het blog heeft voor de afsplitsing gezorgd, Dit ongedaan maken( wat ook een actie is ) zorgt juist weer voor een afsplitsing en brengt je dus nooit terug naar het begin.
Je kunt dingen niet ongedaan maken, maar je kunt wel van tijdlijn veranderen.
Het was mijn taak al die acties weer in orde te brengen en de tijdlijnen en dimensies weer in orde te maken door als het ware met die blokken te schuiven.

Ik kreeg door dat er een periode komt met een zeer wisselend inkomen en dat dit een gevolg is van iets dat ik lang geleden gedaan heb.

Ik zag dit zo” ik droomde van een acties en zag dit als blokken die ik op een bepaalde manier arrangeerde door die actie. Wat ik niet zag( als mens, maar wel in de droom) was dat veel verderop juist hierdoor een paar blokken helemaal scheef kwamen te liggen, als een domino effect waarbij de laatste stenen een grote chaos gaan vormen.

Dit was het effect van wat ik daar deed.

Ik probeerde er nog achter te komen wanneer dit dan was en wat ik dan precies had gedaan en wat ik door kreeg was de periode van diepe zorg toen ik geen huis had en schulden had.

Mijn diepe emoties, mijn diepe angst en handelen van die tijd  hebben voor deze situatie gezorgd.

Wees je dus bewust van hoe je nu leeft. Wat is jouw diepste emoties? Want die is lijdend en trekt de energie naar zich toe . Je kunt je toekomst vormen door nu al ernaar te leven. Als je naar je hart luistert en je gevoel en daarnaar leeft  en handelt dan zal je toekomst vol liefde  en geluk zijn.

 

Translate »