Droog je tranen nu maar! Ik zal je omarmen en stevig vasthouden. Soms kan het lijken of er niemand in deze wereld over is die je vasthoudt en liefheeft. Dikke tranen rollen over je wangen. Je voelt een zachte streling over je gezicht. Een aanraking van liefdevolle, tedere kracht, die je doet beseffen dat er in de Hogere Sferen liefdevolle energieën zijn die jou troosten en omhelzen op hun unieke, prachtige manier.

Deze omhelzingen op Zielsniveau geven je bevestiging dat je niet alleen bént! Er is zoveel meer tussen hemel en aarde. Het is bijzonder wat er allemaal is en gebeurt om je heen. Af en toe mag je daar een glimp van opvangen en die geborgenheid voelen. Het maakt vrij en geeft een bepaalde rust in jouw Zijn. De diepe, intense rust en Liefde geeft ruimte aan jouw Ziel om je door moeilijke perioden heen te trekken. Je mag je hieraan vasthouden en je eraan optrekken.

Steeds vaker voel ik deze omhelzingen. Als een tinteling over mijn Ziel ontmoet ik de mooiste gevoelens die er bestaan. Een ware vorm van intense Liefde. Ik heb mijn hart opengezet en laat het Licht vanuit het Universum binnenstromen. Dit Licht omringt mijn hele Zijn en verlicht mijn Ziel. Het lijkt soms alsof ik word gedragen door dit Licht en voel me zo licht als een veertje dat door de ijle lucht dwarrelt. Ik ontmoet mijn Zelf op die momenten en zie wie ik werkelijk van binnen ben.

Als je merkt dat je diep weg aan het zakken bent in een poel van negatieve gedachten, ga dan zitten in stilte en ga intens voelen wat er aan energie om je heen hangt. Een tinteling, een koude of warme luchtstroom die je over je lichaam voelt trekken, een gevoel van warmte op je schouders, zijn allemaal tekenen dat er een liefdevolle energie bij je is die jou wil troosten. Je mag dit gaan uitbreiden, je mag dit vaker gaan ervaren, je zult dan steeds vaker merken dat je niet alleen bent. Er wordt over je gewaakt.

Deze liefdevolle momenten mag je in jezelf gaan oproepen. Neem er je tijd voor! Je mag dit altijd, op ieder moment, vragen. Je wordt gehoord, ookal lijkt het soms van niet. Het zal jouw eenzame gevoel laten verdampen en jou een uitweg bieden uit jouw benarde positie. Je bent het zo waard om dit te mogen ervaren. Deze Universele Liefde en dit Licht is er ook voor jou. Het is er voor iedereen die zich open durft te stellen. Het is namelijk zo enorm groot dat kunnen wij ons als mensen haast niet voorstellen.

Als je wordt omhelsd door een liefhebbende kracht, laat je dan meevoeren door met gesloten ogen te ervaren dat je wordt meegenomen naar prachtige oorden. Deze innerlijke reis naar het binnenste van jouw Zijn brengt je een diepe connectie met jouw Ziel. Jouw wens om op een plek te komen waar je je compleet veilig voelt en alles om je heen zo mooi en sereen is, kan daarmee voor even werkelijkheid worden. Jouw eigen veilige toevluchtsoord kun je met de kracht van jouw gedachten creëren.

Mijn veilige plek is een prachtige wit strand omgeven door de hoogste rotsen waar doorheen een doorgang is, waarvan ik de enige ben die het pad kent. Voor mij een prachtige turquoise zee, waarvan de golven zich langzaam uitspreiden over het strand. De warmte van de zon laat mijn huid tintelen, de temperatuur is precies goed en ik voel me compleet veilig. Dit innerlijk toevluchtsoord is mijn eigen plekje, waar ik heen kan gaan als ik me terug wil trekken en op wil laden.

Ga met jezelf deze reis maken. Creëer een alternatieve werkelijkheid voor jezelf en laat je in stilte meevoeren in de omhelzing van jouw Ziel. Het laat je zien wat er allemaal mogelijk is. Wat je met de kracht van jouw gedachten kunt bereiken. Zo creëer je voor jezelf een nieuwe wereld die jou op een positieve manier beïnvloedt in plaats van de onrust die jouw leven bepaald. Gun jezelf die tijd en ruimte om dit voor jezelf uit liefde voor jezelf te doen. Je zult deze plek gaan koesteren en kunnen oproepen wanneer je het nodig hebt.

Laat je dragen door deze omhelzingen. Het zijn momentjes van rust die je doen beseffen dat er écht meer is tussen hemel en aarde. Stel je ervoor open en de energie zal ook jou bereiken. Door jezelf een toevluchtsoord te geven die jouw Ziel je wil laten zien, zul je dieper in jezelf terechtkomen en dichterbij de kern van jouw bestaan. Dit is iets wat niemand van je af kan nemen. Dit is iets van jou alleen! Laat het maar komen! Je zult versteld staan van de kracht van jouw verbeelding.

© Kyra Swanenberg
Schrijfsels vanuit de Ziel

Translate »