Mijn Gidsen lieten mij zien hoe je een kunt zijn met de energiewereld om je heen. Hoe je dit kunt leren zien Ze wezen mij erop dat wij mensen alles een naam geven. We willen alles benoemen!
Heb je een pijntje? Dan is het hoofdpijn of buikpijn,. Zie je die witte ronde bol in de lucht? Dat is de maan .Maar zodra je de naam van iets weet onderzoek je het ook niet verder en heeft het door de naam een eigen losstaande plek in het geheel gekregen.
Terwijl alles met elkaar verbonden is en het een niet los staat van het ander maar er in energie in over gaat.
Door het geven van een naam denken wij dat alles losstaat van elkaar. Ik ben Ilonka, Jij ben jij . Ik ben hier, jij daar.
Los van elkaar.
Als ik jou ga zien als een energetisch wezen, dat ik kan herkennen aan jouw persoonlijke energie signatuur, dan ga ik voor bij aan de vorm. Dat mag de naam Ilonka wel hebben, maar dat is meer bijzaak.

Ik las het boek Christina, tweeling in licht geboren. Christina is een nieuwetijdskind en zij ziet alles vanuit de eenheid, vanuit de energiewereld.
Zo kan ze aanvoelen en zien aan de energie dat er een bepaalde persoon in een andere kamer is. De manier hoe haar moeder dit beschrijft is dat Christina een röntgen blik heeft en door muren heen kan kijken.
Maar Christina kijkt niet door muren! Het zijn niet haar ogen die kijken. Ze ervaart de energiewereld vanuit haar diepste ZIJN. En voelt en ziet de verschillen in energie en herkent de energiesignatuur van mensen en dingen.

Door te zeggen dat ze een röntgen blik heeft zou je denken dat ze heel bijzondere ogen heeft.
Ook hier zorgt het benoemen van iets dat je er op een beperkende manier naar kijkt.

Ga voorbij het benoemen en kijk dieper naar de energetische wereld. Naar het diepste ZIJN.
Want iets is niet vierkant, rond, rood, zwart etc. Het IS gewoon.

Dank aan Mijn Gidsen. 28-1-2020

 

Translate »