Lieve zielen,

Wat een leuke reacties waren er op het bericht over de eerste 4 hoofdstukken  ,  over mijn nieuwe boek.

Daarom nu de 2e update. Inmiddels is hoofdstuk 5 geschreven en dit gaat geheel over de Priesters van de Ziel en is 18 pagina’s lang. De locatie is de Glastonbury Tor in Engeland.

Hier is een stukje van dit hoofdstuk. In dit hoofdstuk gaat Helena de priesteres van de ziel activeren en krijgen ze van haar veel kennis over de ziel te horen. De priesteres van de ziel vertelt je over wie je bent, hoe je ontstaan bent als ziel, en wat je ziel eigenlijk is. Ze vertelt je over het eeuwige leven, en deel zijn van de Bron en over waarom je leven is zoals het is. Waarom ervaar je het leven met al zijn ups en downs en is het soms  zo zwaar?

—-

“Eindelijk is het weer zover. Na 20 jaar mogen we weer aan het werk. Ik zie tranen in haar ogen komen.  Ik geef haar een dikke knuffel. Ik pak haar handen en kijk haar in haar blauwe nog vochtige ogen aan.  Ik denk aan de activatie en begin met de intentie:
“Laten we het mooie werk weer opstarten. Zodat het genootschap van de priesteressen weer actief wordt en zo haar gezamenlijke kennis aan de mensheid door kan geven. Zodat dit totaalbewustzijn weid verspreidt wordt en we naar een wereld van liefde toe kunnen werken. “
Ik geef Andrea een kus op haar voorhoofd en dan draait Andrea zich naar het kompas. Ook nu begroet het kompas haar op haar kenmerkende manier, maar laat daarna gelijk woorden te voorschijn komen in de  3 vakjes op het kompas.  Er staat: God-Ziel-Begrip.
En het laat een prachtige 3D afbeelding zien van  de mens als ziel in het midden van de bol. Hiermee nodigt het kompas Andrea uit mensen te vertellen over haar kennis over God, de ziel en het begrip hierin.

“Als Priesteres van de Ziel wil ik jullie graag meenemen op de reis naar je werkelijke zijn. “ begint ze. “Want wie je werkelijk bent is mooier en grootser dan je ooit zou kunnen bedenken.  Wij denken vaak dat we enkel mens zijn en hebben wel weet van de ziel, maar zien dit meer als een woord in taalgebruik dan dat het echt een betekenis heeft.  Om echt te begrijpen wie wij zijn heb ik een verhaaltje:
Er was eens een wezen, een prachtig liefdevol wezen dat alle mogelijkheden bezat. Het prachtige wezen was alleen want het was zo enorm groot dat alles om haar heen allemaal haarzelf was. Alles om haar heen was deel van haarzelf. Het was net alsof zij een witte stip was in een witte kamer. Zij was de stip en de witte kamer! Dit wonderbaarlijke wezen had maar een wens en die wens was zichzelf te ervaren.
Wie ben ik? Vroeg het wezen zich af. Maar hoe kon zij zichzelf ervaren als alles om haar heen al haarzelf was? Om te ervaren heb je iets anders nodig. Iets buiten jezelf.
Om zichzelf te ervaren en begrijpen wie zij is besloot het wezen zichzelf te delen en zo kon zij zich spiegelen in het andere deel van zichzelf. Hierdoor kon zij zichzelf begrijpen en definiëren.
Die spiegeling ben jij. Jij bent het deel van het wezen dat zij spiegelt.  Door jou kan zij zichzelf ervaren. Kan jij jezelf ervaren.

—-

Ik hoor graag wat je ervan vind. Schrijffouten zijn er nog niet uitgehaald want het is een RUWE versie!

Lieve groet Ilonka

 

Translate »